VH1 Adria

Nekaj o novih in starih TV programih, vidnih v Sloveniji.

Moderators: komar, komar, komar

Tom-Cat
Posts: 132
Joined: 27 Oct 2009, 06:50
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV L+
DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
Location: Maribor

Re: VH1 Adria

Post by Tom-Cat » 25 Sep 2012, 07:02

Izi wrote:Me sploh ne gane. Edini glasbeni program ki ga gledam oziroma poslušam je izključno samo VH1 Classic. Vse ostale muzične programe vključno z vsemi MTV-ji lahko zaradi mene ukinejo.
Če pa se karkoli zgodi VH1 Classic pa grem takoj osebno protestirat in grozit na Telemach.
Na žalost pri nas VH1 Classic še vedno "šteka" - i.e. vsake toliko časa se na Sony televizorju ustavi slika, in včasih še zvok za kakšno sekundo. Na Cisco sprejemniku se ustavi samo slika... tako da tam ni takšen problem. Je bil tukaj že parkrat tehnik in pri nas ni nič narobe - signal je super, zgleda kot da oni oddajajo z napakami. Sem pa na Telemachu Maribor, Košaki...

User avatar
Izi
Posts: 179
Joined: 06 Nov 2009, 13:18
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Razširjeni paket
DVB-C Sprejemnik: TechniSat DIGIT HD4-CX
Location: Ljubljana

Re: VH1 Adria

Post by Izi » 25 Sep 2012, 10:24

Tom-Cat wrote:Na žalost pri nas VH1 Classic še vedno "šteka" - i.e. vsake toliko časa se na Sony televizorju ustavi slika, in včasih še zvok za kakšno sekundo. Na Cisco sprejemniku se ustavi samo slika... tako da tam ni takšen problem. Je bil tukaj že parkrat tehnik in pri nas ni nič narobe - signal je super, zgleda kot da oni oddajajo z napakami. Sem pa na Telemachu Maribor, Košaki...
Mogoče je Ljubljanski Telemach boljši od Mariborskega :lol: Pri meni (Telemach Ljubljana) VH1 Classic ves čas dela brez problemov, še nikoli nisem opazil niti najmanjšega zatikanja, niti pri sliki niti pri zvoku. Na dveh različnih sprejemnikih, LG TV sprejemnik in Technisat sprejemnik.
Zvok je v redu slika je pa pač taka kot se za originalni video, ki je na VH1 Classic večinoma star že med 20 in 30 let, pač pričakuje. 4:3 format in včasih precej megleno.

Tom-Cat
Posts: 132
Joined: 27 Oct 2009, 06:50
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV L+
DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
Location: Maribor

Re: VH1 Adria

Post by Tom-Cat » 25 Sep 2012, 11:32

Ce lahko kdo iz Maribora prosim preveri... tako 10 minut ali pa malo vec pustite na VH1 Classic in ce se nic ne zatika potem je nekaj tu na nasi strani pri Kosakih. Pri sosedih je isto...

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: VH1 Adria

Post by DognerDJ » 25 Sep 2012, 11:57

Meni dela bp - očitno imaš signal na "meji".

User avatar
pilot
Posts: 400
Joined: 28 Sep 2009, 20:11
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold trojka Extra (150/4 Mbps)
DVB-C Sprejemnik: Philips, LG
Location: Ljubljana

Re: VH1 Adria

Post by pilot » 25 Sep 2012, 16:21

DognerDJ wrote:Ta "naš" bo verjetno samo pri TM-ju :)
Normalno, ekskluziva kot Golf Klub pa te fore. :mrgreen:

Tom-Cat
Posts: 132
Joined: 27 Oct 2009, 06:50
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV L+
DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
Location: Maribor

Re: VH1 Adria

Post by Tom-Cat » 26 Sep 2012, 05:37

DognerDJ wrote:Meni dela bp - očitno imaš signal na "meji".
Glede na izjave tehnika je signal super - in tudi vse je staro samo nekaj let... delujejo vsi ostali kanali BP - tudi tisti na najvisjih frekvencah in v MPEG4.
Na Cisco sprejemniku pri VH1 zvok praktično nikdar ne "šteka" - samo slika vsake par minut. Na SONY televizorjih pa zašteka tudi zvok. Popolnoma isto je pri sosedih. Sem pa opazil da enako dela tudi na frekvenci kjer je PRO7...
Kakorkoli že - tehniki, ki so bili tukaj pravijo da ni nobenih problemov, ampak kanali niso OK :( tako da nimam pojma kaj je... Meritve na omarici pred hišo so ok in meritve direktno na kablu od TV so ok...

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: VH1 Adria

Post by DognerDJ » 26 Sep 2012, 08:44

Mogoče pa so kakšne druge naprave v bližini, ki motijo to frekvenco !? Kakšen babyfon ali podobno.

Tom-Cat
Posts: 132
Joined: 27 Oct 2009, 06:50
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV L+
DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
Location: Maribor

Re: VH1 Adria

Post by Tom-Cat » 26 Sep 2012, 10:58

DognerDJ wrote:Mogoče pa so kakšne druge naprave v bližini, ki motijo to frekvenco !? Kakšen babyfon ali podobno.
Ne vem ce je mozno, glede na to da je tehnik preveril frekvenco in je rekel da je vse OK... ampak mogoce se me je samo hotel znebiti :(

Tom-Cat
Posts: 132
Joined: 27 Oct 2009, 06:50
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV L+
DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
Location: Maribor

Re: VH1 Adria

Post by Tom-Cat » 27 Sep 2012, 06:09

Vceraj klical tehnik da je nekaj narobe pri enem od repetitorjev za frekvence na katerih je VH1 Classic, MTV Hits, etc. in tudi na frekvencah na kateri je PRO 7... ker delajo probleme tudi na drugih delih Maribora... tako da le ni bila napaka pri meni. Bomo videli kako hitro pofiksajo :)

yasny
Posts: 121
Joined: 15 Sep 2009, 16:42
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV 3.0 M+
DVB-C Sprejemnik: LCD Philips 32PFL5405

Re: VH1 Adria

Post by yasny » 02 Oct 2012, 20:10

Je bil že kak videospot slovenskega izvajalca?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests