POP non stop

Nekaj o novih in starih TV programih, vidnih v Sloveniji.

Moderators: komar, komar, komar

Post Reply
User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

POP non stop

Post by DognerDJ » 15 Aug 2011, 22:14

Neuradno iz Telstar-ja ( bbenci2 )
Od 1. septembra baje nov plačljivi programski paket s strani ProPlusa za 12€ do 15€ na mesec.

Vseboval bi naj:

- POP BRIO ….resničnostni šovi, tuji in domači, serije
- POP FANI….zabavne serije, komedije, stand up oddaje
- POP SPOT….najnovejši videospoti, glasbene uspešnice vseh časov
- POP OTO….celodnevni otroški program s popolno sinhronizacijo vsebin
- POP KINO…..premiere novih filmskih uspešnic, hollywoodske uspešnice
- POP KINO 2…ponuja največje filme in velike uspešnice, zagotavlja še večjo izbiro filmov

cable
Posts: 309
Joined: 30 Aug 2010, 12:17
Kabelski ponudnik: .

Re: POP non stop

Post by cable » 15 Aug 2011, 23:00

Še en nateg pro plusa.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: POP non stop

Post by DognerDJ » 16 Aug 2011, 08:04

Baje jutri pride signal v Telemach-ovo shemo, od 1.9. dalje pa ga začnejo tržit.

User avatar
robirobertorle
Posts: 493
Joined: 20 Sep 2009, 12:54
Kabelski ponudnik: Siol kabelska
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Sony Bravia 40 KDL 46 EX 720
Location: Orle

Re: POP non stop

Post by robirobertorle » 16 Aug 2011, 09:44

Kar naj tržijo, bolj me zanima kdo bo vzel paket za 15 eurov? Ali sploh ima kdo pop plus paket?

seba
Posts: 166
Joined: 01 Nov 2009, 07:31
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Jackpot + HBO
DVB-C Sprejemnik: Technisat DIGIT K3x;Conax TechniCrypt; SAMSUNG LED monitor T22A300 LED TV
Location: Maribor (tabor)

Re: POP non stop

Post by seba » 16 Aug 2011, 13:58

.............O vsej stvari se resnično ne ve še veliko, zato je tudi komentirati precej težko. POP TV in Kanal A bosta tako ostala brezplačna. Skoraj zagotovo pa bosta zaradi ponudbe tematskih programov postala nekakšna drugorazredna programa, predvsem kar se tiče samih serij in filmov. Informativni del pa bo kot vse kaže ostal, saj posebnega 24/7 kanala z novicami ne bodo uvedli (so pa že pred časom omenili, da se spogledujejo tudi s to idejo). Brio, Fani, Spot, Oto, Kino in Kino 2 bodo tako prevzeli glavnino novih filmov, serij…, saj bodo le tako lahko upravičili dodatno naročnino, ki ni prav nizka. Programski paket POP NON STOP se bo zagotovo spopadal s podobnim problemom kot se sedaj Pop Brio, nizko gledanostjo. Razlog tiči predvsem v tem, da si večina filme in serije preprosto ogleda že mnogo mnogo prej, kot ti pridejo na slovenske televizijske programe. Serije se preko P2P (beri Torrent) omrežja dobijo že naslednji dan od premiernega predvajanja navadno v ZDA. Prodor kateregakoli programa v Sloveniji je tako izredno težak, saj mora resnično ponuditi nekaj več. Ali bo POP NON STOP lahko to ponudil bomo najverjetneje videli že prihodnji teden. Kakšna bo uspešnost pa bo pokazal čas.

VIR:
http://www.blog.uporabnastran.si/2011/0 ... mbra-doma/

cable
Posts: 309
Joined: 30 Aug 2010, 12:17
Kabelski ponudnik: .

Re: POP non stop

Post by cable » 16 Aug 2011, 16:51

Ni vredno niti centa.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: POP non stop

Post by DognerDJ » 16 Aug 2011, 17:37

Zaradi mene lahko v ta paket vključijo tudi POP TV in Kanal A ;)

cable
Posts: 309
Joined: 30 Aug 2010, 12:17
Kabelski ponudnik: .

Re: POP non stop

Post by cable » 16 Aug 2011, 17:48

Ne upajo.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: POP non stop

Post by DognerDJ » 16 Aug 2011, 17:50

Evo, še uradno:

http://popnonstop.24ur.com/

http://24ur.com/ekskluziv/film_tv/pop-n ... abave.html

Image
POP TV bo jeseni ponudil prvi slovenski naročniški paket - POP NON STOP. Ta bo ponujal šest programov: POP KINO, POP KINO2, POP BRIO, POP FANI, POP OTO in POP SPOT.

POP NON STOP je s svojo programsko vsebino enovito in celovito namenjen slovenskim gledalcem, ki si želijo več ekskluzivnih vsebin na enem mestu. Zaživel bo 1. septembra, na voljo pa bo gledalcem, ki sprejemajo digitalni signal prek operaterjev Telemach ali T2.

POP NON STOP je prvi in edini slovenski naročniški paket, ki ponuja filmske premiere, najnovejše serije, priljubljene in PREMIERNE DOMAČE ODDAJE, prvi program s SINHRONIZIRANIMI risankami in veliko glasbe.

Neskončno filmska POP KINO in POP KINO 2

POP KINO bo s 150 velikimi filmskimi uspešnicami na mesec, neodvisnimi filmskimi produkcijami in največjimi hollywoodskimi uspešnicami navdušil tudi najbolj zahtevne ljubitelje filmov. Ob filmskih poslasticah vseh žanrov bodo na voljo tudi dodatne vsebine v obliki novičk iz sveta filma, portretov filmskih zvezd, posebnih filmskih tem in dogajanja iz Hollywooda.

POP KINO 2 je komplementaren programu POP KINO, kar ljubiteljem filmov zagotavlja še večjo izbiro in še več filmskih užitkov s kar 120 večnimi filmskimi klasikami na mesec in vsak dan s ŠTIRIMI zimzelenimi uspešnicami.

Na POP KINO 2 pa bodo na sporedu tudi preostale tekme Lige prvakov, ki se z novo sezono vračajo v svojem največjem prestižu.

KINO PREMIERE V SEPTEMBRU: ASSASINATION OF JESSE JAMES (Jesse James), SUPERBAD (Super hudo), MEN WHO STARE AT GOATS (Možje, ki strmijo v koze), HARRY BROWN (Obupani Harry), INCREDIBLE MRS. RITCHIE (Neverjetna gospa Ritchie), EVILENKO (Evilenko), GOLA RESNICA, LIONS FOR LAMBS (Jagenčki in levi), PINK PANTHER 2 (Rožnati Panter), MACGRUBER (Macgruber), ASSASSINATION OF HIGH SCHOOL PRESIDENT(Napad na srednješolskega predsednika), SWEENEY TODD: DEMON BARBER OF FLEET STREEET (Sweeney Todd: Hudičev brivec), BAD LIEUTENANT: PORT OF CALL NEW ORLEANS (Pokvarjeni poročnik: New Orleans), ELITE SQUAD (Elitni vod), PUSHER (Diler), PUSHER 2 (Diler 2), NINE (Devet).

POP FANI bo ponujal širok nabor zabavnih serij in najboljših filmskih komedij za vse generacije, ki so željne smeha in zabave.

Poleg filmov in popularnih serij bodo na sporedu tudi domače uspešnice minulih let. Na POP FANI pa prihaja tudi popolnoma nova humoristična oddaja domače produkcije NORCI NA DELU, ki nastaja v sodelovanju s produkcijsko hišo HIŠA IDEJ. Skrita kamera bo ''za nos potegnila'' marsikaterega Slovenca in zabavala gledalce.

Neskončno nasmejan POP FANI

FANI PREMIERE V SEPTEMBRU: NORCI NA DELU (nova domača zabavna oddaja) TWO AND A HALF MAN (Dva moža in pol – zadnja sezona s Charlijem Sheenom), BIG BANG THEORY (Veliki pokovci – popolnoma nove sezone), INBETWEENERS (Mulci), OFFICE (Pisarna – prvič v Sloveniji originalna, britanska verzija), MR. SUNSHINE (Gospod sonček), I.T. CROWD (Računalničarji), LUD, ZBUNJEN, NORMALAN (najuspešnejša zabavna serija na balkanu z Mustafo Nadarovičem v glavni vlogi), RENO 911 (Reno 911) …

Neskončno živahen POP BRIO

POP BRIO je program živahnega značaja, ki ponuja najnovejše in najpopularnejše serije, namenjene ženski publiki in vsem tistim, ki imajo ženske radi. Ponuja predpremiere novih sezon priljubljenih serij, poleg tega pa POP BRIO privablja gledalce tudi s predpremiernimi serijami lastne produkcije PRO PLUS, filmskimi klasikami ter tujimi in domačimi resničnostnimi šovi.

BRIO PREMIERE: NA TERAPIJI (nova slovenska nadaljevanka z Igorjem Samoborom v glavni vlogi), The Big C (Veliki R, najbolj pričakovana serija letošnjega poletja), Drop Dead Diva II (Diva za umret – nova sezona), Privileged (Razvajenki), Lost Girl (Izgubljeno dekle), In Plain Sight (Skrite priče, nove sezone), Mentalist (Mentalist, popolnoma nova nadaljevanja ene najbolj priljubljenih serij na svetu), Law & Order: Criminal Intent (Zakon in red) …

Na POP BRIO septembra prihaja prva domača predpremiera. Na sporedu bo nova odlična domača nadaljevanka NA TERAPIJI - nov format nadaljevanke, ki popelje gledalce na vznemirljivo in fascinantno potovanje po svetu psihoterapije. Od ponedeljka so petka bodo gledalci spoznali pet različnih primerov, življenjskih zgodb, ki se bodo skozi dialog odvijale, reševale in zapletale hkrati.

Na terapiji je nadaljevanka, ki je zaradi izjemno kakovostnega scenarija in dialogov, edinstvenega formata in avdio-vizualnega dela nekaj posebnega. In izjemna je tudi njena igralska zasedba. Glavno vlogo terapevta Romana bo zaigral eden vodilnih slovenskih igralcev, večkrat nagrajeni Igor Samobor. Od ponedeljka do petka pa bodo v nadaljevanki zaigrali tudi Jana Zupančič (Maša), Marko Mandić (Matej), Nika Manevski (Zarja), Maša Derganc (Dana), Dejan Spasič (Aleš) in Silva Čušin (Ema).

Neskončno razigran POP OTO

POP OTO je PRVI in EDINI slovenski celodnevni SINHRONIZIRANI otroški program in obljublja VES DAN ZABAVE za najmlajše. Program ponuja obilico zabavnih trenutkov za vse generacije otrok, tako za najmlajše, predšolske otroke, kot tudi za osnovnošolce. Sinhronizirane risanke in oddaje bodo popestrile dan in zabavale otroke, pa tudi odrasle.

OTO PREMIERE: Octonauts (Hobonavti), Beyblade Metal Fusion (Beyblade), Grozni Gašper (Horrid Henry), Bakugan: osvajalci Gundalije (Bakugan Gundalian Invaders), Raziskovalka Dora (Dora The Explorer), Angelina Ballerina (Angelina Balerina), Danny & Daddy Duet, Sabrinino skrivno življenje (Sabrina Secrets Of Life), Pingvini iz Madagaskarja (Penguins Of Madagascar), Horseland (Dežela konjičkov).

Neskončno glasen POP SPOT

POP SPOT bo ponudil najnovejše videospote glasbenikov svetovnega formata, glasbene uspešnice vseh časov, koncerte velikih zvezdnikov, legendarne hite različnih obdobij in novosti z domače glasbene scene. Pestra ponudba popularnih glasbenih zvrsti bo zadovoljila apetite vseh ljubiteljev glasbe.

DVA MESECA BREZPLAČNO!
Cena mesečnega paketa POP NON STOP, ki bo vključeval šest programov, bo znašala 11,99 EUR. Ob uvedbi paketa si bodo lahko gledalci celoten september in oktober vseh šest programov ogledali brezplačno!


Za več informacij o paketu POP NON STOP obiščite popnonstop.si.
DVA MESECA BREZPLAČNO! Cena mesečnega paketa POP NON STOP, ki bo vključeval šest programov, bo znašala 11,99 EUR. Ob uvedbi paketa si bodo lahko gledalci celoten mesec september in oktober vseh šest programov ogledali brezplačno!
"Smo vodilna medijska hiša, ki z izkušnjami, znanjem ter inovativnim pristopom stremi in prispeva k razvoju ponudbe vsebin. Sledimo najmodernejšim smernicam, ki jih narekujejo hiter in dinamičen razvoj trga. Na področju medijev tako stopamo korak naprej - s prvim slovenskim naročniškim paketom. Nov programsko-poslovni model gledalcem omogoča še večjo raznovrstnost vsebin na enem mestu. Prepričani smo, da bo uspešno zadovoljeval vse segmente, okuse gledalcev in s šestimi programi znova postavil nove mejnike v ponudbi medijskih storitev."

Pavel Vrabec, generalni direktor PRO PLUS

cable
Posts: 309
Joined: 30 Aug 2010, 12:17
Kabelski ponudnik: .

Re: POP non stop

Post by cable » 16 Aug 2011, 18:52

Samo nakladanje.

Image
:D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest