FOX HD?

Nekaj o novih in starih TV programih, vidnih v Sloveniji.

Moderators: komar, komar, komar

Post Reply
bojaneze
Posts: 13
Joined: 02 Jan 2010, 23:24
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV 3.0 XL +

FOX HD?

Post by bojaneze » 14 May 2013, 23:44

Na aplikaciji D3GO so vsi programi FOX v HD, lahko bi bili v programski shemi. :)

Xreter
Posts: 3
Joined: 24 Sep 2010, 18:13
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: FOX HD?

Post by Xreter » 15 May 2013, 08:58

bojaneze wrote:Na aplikaciji D3GO so vsi programi FOX v HD, lahko bi bili v programski shemi. :)
In tudi so. 8-)

User avatar
Izi
Posts: 179
Joined: 06 Nov 2009, 13:18
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Razširjeni paket
DVB-C Sprejemnik: TechniSat DIGIT HD4-CX
Location: Ljubljana

Re: FOX HD?

Post by Izi » 15 May 2013, 10:31

Hehe, Bojan, če na sprejemniku nimaš vklopljenega samoposodabljanja potem od časa do časa prečekiraj
tole: http://www.kabelska.net/viewtopic.php?f=12&t=101
DognerDJ redno vnaša nove frekvence in nove programe.

Fox HD programi so v shemi že kakšnih 14 dni. Najdeš jih na frekvenci 306 MHz in QAM256.
In sicer:
HD 24Kitchen
HD FOX
HD FOX Movies
HD FOX Life
HD FOX Crime


Za gledanje le teh pa rabiš bodisi Razširjen paket ali pa HD paket. Enega ali drugega.

bojaneze
Posts: 13
Joined: 02 Jan 2010, 23:24
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV 3.0 XL +

Re: FOX HD?

Post by bojaneze » 15 May 2013, 21:53

hvala lepa, nisem vedel ker mi sprejemnik ni javil za nove programe, po novem iskanju mi najde ;)

User avatar
Izi
Posts: 179
Joined: 06 Nov 2009, 13:18
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Razširjeni paket
DVB-C Sprejemnik: TechniSat DIGIT HD4-CX
Location: Ljubljana

Re: FOX HD?

Post by Izi » 16 May 2013, 09:41

To je normalno. Sprejemnik vedno preverja samo že obstoječe frekvence, na katerih ima shranjen vsaj en program. Ponavadi ko prideš na neko frekvenco še hkrati pogleda ali je tam stanje še vedno enako kot ga ima shranjenega v spominu. Včasih pa tudi v stanju pripravljenosti pregleda vse frekvence, ampak spet samo tiste na katerih ima že kaj shranjeno.
Če Telemach doda v shemo neko popolnoma novo frekvenco, ne bo sprejemnik sam od sebe nikoli našel nič novega. Potrebno je ročno vnesti novo frekvenco ali pa novo skeniranje celotnega frekvenčnega področja.
Najbolje da se kar ročno vnese tisto določeno novo frekvenco, ker pri celotnem skeniranju vseh frekvenc marsikateri sprejemnik preprosto izbriše prejšnji vrstni red programov, če uporabljaš svoj vrstni red in ne Telemachovega.

Digitalcek
Posts: 158
Joined: 15 Nov 2011, 16:12
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold Extra Trojka - Optika (150/150 mbit/s)
DVB-C Sprejemnik: Sony

Re: FOX HD?

Post by Digitalcek » 16 May 2013, 10:26

Pri meni je Sony TV sam našel nove progrmame brez vsakršnega ponopvnega iskanja (ročnega ali samodejnega)

Tom-Cat
Posts: 132
Joined: 27 Oct 2009, 06:50
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: DTV L+
DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
Location: Maribor

Re: FOX HD?

Post by Tom-Cat » 16 May 2013, 11:18

Digitalcek wrote:Pri meni je Sony TV sam našel nove progrmame brez vsakršnega ponopvnega iskanja (ročnega ali samodejnega)
Enako pri meni... Sony Bravia je samodejno nasla vse nove programe brez problemov in jih dodala v listo na konec.

Medtem ko LG le teh ni nasel samodejno (ceprav je samodejno iskanje vklopljeno) in sem moral dati rocno iskanje na tej frekvenci da jih je nasel.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests