Analogni ali Digitalni signal ?

Vse o analogni televiziji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

FLASH
Posts: 48
Joined: 04 Sep 2009, 16:02

Re: Analogni ali Digitalni signal ?

Post by FLASH » 02 Jun 2011, 19:35

Aha.
Emmm..., ne vem ce sem jaz nesposobn :mrgreen: ampak ne najdem nikjer kje si lahko spremenim drzavo... Nisi mislil tega v kakem jeziku je meni prikazan, ne?
Kaj je mozno, da morem cisto zresetirat TV pa potem na novo nastavit drzavo? Se pravi, da mi grejo tudi vsi nastavljeni digitalni programi? Ali se da kak drugace, ce mogoce ves?

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Analogni ali Digitalni signal ?

Post by DognerDJ » 02 Jun 2011, 19:45

V Sony-je se nisem nikoli poglabljal - nimam pojma kaj se zgodi z resetiranjem.

User avatar
robirobertorle
Posts: 494
Joined: 20 Sep 2009, 12:54
Kabelski ponudnik: Siol kabelska
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Sony Bravia 40 KDL 46 EX 720
Location: Orle

Re: Analogni ali Digitalni signal ?

Post by robirobertorle » 03 Jun 2011, 04:55

FLASH wrote:Aha.
Emmm..., ne vem ce sem jaz nesposobn :mrgreen: ampak ne najdem nikjer kje si lahko spremenim drzavo... Nisi mislil tega v kakem jeziku je meni prikazan, ne?
Kaj je mozno, da morem cisto zresetirat TV pa potem na novo nastavit drzavo? Se pravi, da mi grejo tudi vsi nastavljeni digitalni programi? Ali se da kak drugace, ce mogoce ves?
Če boš spremenil državo boš moral ponovno nastavit digitalne.

FLASH
Posts: 48
Joined: 04 Sep 2009, 16:02

Re: Analogni ali Digitalni signal ?

Post by FLASH » 03 Jun 2011, 12:45

robirobertorle wrote:
FLASH wrote:Aha.
Emmm..., ne vem ce sem jaz nesposobn :mrgreen: ampak ne najdem nikjer kje si lahko spremenim drzavo... Nisi mislil tega v kakem jeziku je meni prikazan, ne?
Kaj je mozno, da morem cisto zresetirat TV pa potem na novo nastavit drzavo? Se pravi, da mi grejo tudi vsi nastavljeni digitalni programi? Ali se da kak drugace, ce mogoce ves?
Če boš spremenil državo boš moral ponovno nastavit digitalne.
Ni blo treba ;) :mrgreen: Sem dal na Nemcijo pa dal scan na analognih pa mi jih je naslo 38 :) digitalne pa pustilo na miru :mrgreen:
Sem pa potem se probal pa sploh nisem izbral drzave, samo one crtice, pa jih je isto naslo 38 :)

Tak da tnx ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests