Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Vse o digitalni telefoniji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

User avatar
robirobertorle
Posts: 493
Joined: 20 Sep 2009, 12:54
Kabelski ponudnik: Siol kabelska
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Sony Bravia 40 KDL 46 EX 720
Location: Orle

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by robirobertorle » 21 Jan 2010, 13:40

Joskec, približno teden ;)

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1783
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by DognerDJ » 21 Jan 2010, 14:14

Približno en teden.

joskec
Posts: 86
Joined: 25 Aug 2009, 14:53
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor (Tabor)
Paket: Digitalni trojček S
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Philips 32PFL5604H; Samsung P2470HD
Location: Maribor (Tabor)

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by joskec » 01 Feb 2010, 14:38

Mene se še samo zanima, kako poteka prenos telefonske številke? Ali te kako obvestijo? Pride kdo iz Telemacha ti priklopit ali si to lahko narediš sam? Kako je s kablom od Telekoma? Verjetno ti ga "odščipnejo", ali pač?
Telemach (Maribor - Tabor), digitalni trojček S

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1783
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by DognerDJ » 01 Feb 2010, 14:50

Kabel od Telekoma pustijo na miru - telefon si sam priklopiš v modem - te pa po GSM-u obvestijo kdaj pride realno do prevezave !

Je pa najbolje, da takoj ko dobiš novi modem gor priklopiš kaki stari telefon ( če ga imaš ).

joskec
Posts: 86
Joined: 25 Aug 2009, 14:53
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor (Tabor)
Paket: Digitalni trojček S
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Philips 32PFL5604H; Samsung P2470HD
Location: Maribor (Tabor)

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by joskec » 01 Feb 2010, 15:01

Hvala, Dognerdj. Zakaj pa je dobro, da priklopiš stari telefon? Kaj pa glede uporabniškega imena in gesla za aplikacijo Moj račun? Te glede tega tudi obvestijo?
Telemach (Maribor - Tabor), digitalni trojček S

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1783
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by DognerDJ » 01 Feb 2010, 15:15

S starim telefonom sem mislil to, da če te predčasno preklopijo ti bo en sigurno zvonil ( al tisti, ki je na Telekomovi vtičnici al pa tisti ki je na Telemachovem modemu ).

joskec
Posts: 86
Joined: 25 Aug 2009, 14:53
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor (Tabor)
Paket: Digitalni trojček S
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Philips 32PFL5604H; Samsung P2470HD
Location: Maribor (Tabor)

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by joskec » 11 Feb 2010, 11:36

Jaz bi imel še eno vprašanje. Upam, da vas ne morim. Ko vtipkam uporabniško ime in geslo za "Moj račun", mi spet napiše uporabnik in geslo. Kaj moram tam vtipkati? Enako ali kaj drugega. Hvala za odgovor.
Telemach (Maribor - Tabor), digitalni trojček S

123
Posts: 31
Joined: 14 Dec 2009, 19:10

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by 123 » 11 Feb 2010, 13:27

Prvo greš samo na Moj račun in Prijavi ter ne pišeš nobenega user. name in passworda, ko prideš pa na naslendnjo stran pa vpišeš podatke.

joskec
Posts: 86
Joined: 25 Aug 2009, 14:53
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor (Tabor)
Paket: Digitalni trojček S
DVB-C Sprejemnik: LCD TV Philips 32PFL5604H; Samsung P2470HD
Location: Maribor (Tabor)

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by joskec » 12 Feb 2010, 13:15

Na naslednji strani vpišem podatke, pa nič. Spet se mi pojavi isto okno. Sem večkrat poskušal, pa nič. Kaj bi lahko bilo narobe?
Telemach (Maribor - Tabor), digitalni trojček S

123
Posts: 31
Joined: 14 Dec 2009, 19:10

Re: Pogosta vprašanja o telefoniji pri Telemach-u

Post by 123 » 12 Feb 2010, 20:43

Nekaj narobe z geslom.Pokliči na podporo, da ti resetirajo geslo.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest