Page 4 of 4

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Posted: 29 Nov 2016, 13:34
by pilot
No pri meni so ga spremenili na enem naslovu cca. ene 2x, na drugem je še zmeraj star.

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Posted: 29 Nov 2016, 14:42
by webmaher
si nezahteven uporabnik, ne jamraš in stalno iščeš rešitve in pol je kar je :mrgreen:

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Posted: 12 Dec 2016, 13:34
by komar
No, dragi otroci, preden danes začnemo, najprej ponovimo, kaj vse smo se naučili prejšnji teden: med drugim smo se naučili, da ni važno, ali je velik ali majhen, dolg ali kratek, trd ali mehak, vlažen ali suh, statičen, dinamičen ali nemara celo dinamično-statičen. Ejga, vse, kar je važno, je, da je pravilno konfiguriran! IP naslov, namreč. Na kaj ste pa vi pomislili? ;) :lol:

Zdaj pa brez heca: res me zanima, kdo je odgovoren za to, da je štiri dni IP naslov, če citiram diagnostično orodje, "napačno konfiguriran". Internetni ponudnik ali naročnik?

Edit: http://telemach.si/a15931/Pomoc/Novosti ... ndows.html
http://telemach.si/a15985/Pomoc/Novosti ... ndows.html

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Posted: 12 Dec 2016, 21:47
by webmaher
kriv si ti ker si dopustil, da se v 4 dneh nič ni spremenilo :mrgreen:

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Posted: 24 Aug 2018, 08:07
by komar
Že vsaj od 6. 6. 2018 imam isti IP naslov.