Telemach uvaja dinamične IP-je?

Vse o kabelskem internetu.

Moderators: komar, komar, komar

webmaher
Posts: 62
Joined: 31 Jan 2016, 23:37
Kabelski ponudnik: Telesmeh

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by webmaher » 28 Mar 2016, 17:02

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

User avatar
pilot
Posts: 400
Joined: 28 Sep 2009, 20:11
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold trojka Extra (150/4 Mbps)
DVB-C Sprejemnik: Philips, LG
Location: Ljubljana

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by pilot » 15 Apr 2016, 21:14

Danes smo 15.4.2016. En mesec nazaj bi morali po napovedih zaživeti dinamični IP-ji. Pri meni še vedno stari statični. :?:

Shimano
Posts: 16
Joined: 12 Mar 2010, 14:51
Kabelski ponudnik: ET (Telemach)
Paket: Gold Trojka Premium

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by Shimano » 19 Apr 2016, 20:40

Pr men še kar dinamično dodeljen statični IP :lol: :lol: :lol:

User avatar
komar
Posts: 377
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, s 1. 2. hitrosti do 40 Mbps/1 Mbps, UniFi do 1 Mbps/1 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by komar » 15 May 2016, 07:49

Meni so v zadnjih dneh spremenili IP naslov. Zaenkrat kakšnih težav nisem opazil. Zanimivo, danes imam pa spet isti IP kot včeraj... Torej točno tako, kot si napisal, Shimano! :lol:
Napoved vremena za februar 2018: http://forum.zevs.si/index.php/topic,6652.0.html
Satelitske, radarske slike in animacije: http://forum.zevs.si/index.php/topic,6478.0.html

User avatar
komar
Posts: 377
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, s 1. 2. hitrosti do 40 Mbps/1 Mbps, UniFi do 1 Mbps/1 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by komar » 24 May 2016, 09:27

Še vedno isti novi "dinamično-statični" IP! Kot da bi mi nekdo bankovec s serijsko številko S12345678910 zamenjal z bankovcem enake vrednosti, a s serijsko številko S10987654321... :lol:

Shimano
Posts: 16
Joined: 12 Mar 2010, 14:51
Kabelski ponudnik: ET (Telemach)
Paket: Gold Trojka Premium

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by Shimano » 24 May 2016, 12:25

Vsak, dan pogledam nabiralnik če bi mi poštar prinesel dinamični IP :lol: :lol: :lol:

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by DognerDJ » 24 May 2016, 16:46

:D

User avatar
komar
Posts: 377
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, s 1. 2. hitrosti do 40 Mbps/1 Mbps, UniFi do 1 Mbps/1 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by komar » 25 Jun 2016, 09:52

komar wrote:Predvčerajšnjim so mi že drugič spremenili številko dinamično-statičnega IP naslova. Očitno bodo to počeli (le) enkrat na mesec...
Spet so mi ga zamenjali, barabe! :x IP naslov, namreč. Že včeraj. No, saj v bistvu v tej neznosni sopari konec koncev niti ni tako slabo, da mi ga tako hitro menjavajo... Mi vsaj ventilatorja ni potrebno kupovati... :lol:Če bi bila pa še povezava malo hitrejša, bi se pa, revež, še prehladil... :lol:

Shimano
Posts: 16
Joined: 12 Mar 2010, 14:51
Kabelski ponudnik: ET (Telemach)
Paket: Gold Trojka Premium

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by Shimano » 26 Jun 2016, 20:00

Nekaterim si ga pač ne upajo :lol: . Bi jih hitro dobili po pi*** od mene :mrgreen:

webmaher
Posts: 62
Joined: 31 Jan 2016, 23:37
Kabelski ponudnik: Telesmeh

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by webmaher » 26 Jun 2016, 20:17

točno tako, jim je treba takoj jasno in glasno povedat kaj jih čaka :mrgreen:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest