Telemach uvaja dinamične IP-je?

Vse o kabelskem internetu.
User avatar
pilot
Posts: 439
Joined: 28 Sep 2009, 20:11
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold trojka Extra (150/4 Mbps)
DVB-C Sprejemnik: Philips, LG
Location: Ljubljana

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by pilot » 29 Nov 2016, 13:34

No pri meni so ga spremenili na enem naslovu cca. ene 2x, na drugem je še zmeraj star.

webmaher
Posts: 74
Joined: 31 Jan 2016, 23:37
Kabelski ponudnik: Telesmeh

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by webmaher » 29 Nov 2016, 14:42

si nezahteven uporabnik, ne jamraš in stalno iščeš rešitve in pol je kar je :mrgreen:

User avatar
komar
Posts: 437
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, hitrosti do 25 Mbps/1 Mbps, UniFi do 0 Mbps/0 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by komar » 12 Dec 2016, 13:34

No, dragi otroci, preden danes začnemo, najprej ponovimo, kaj vse smo se naučili prejšnji teden: med drugim smo se naučili, da ni važno, ali je velik ali majhen, dolg ali kratek, trd ali mehak, vlažen ali suh, statičen, dinamičen ali nemara celo dinamično-statičen. Ejga, vse, kar je važno, je, da je pravilno konfiguriran! IP naslov, namreč. Na kaj ste pa vi pomislili? ;) :lol:

Zdaj pa brez heca: res me zanima, kdo je odgovoren za to, da je štiri dni IP naslov, če citiram diagnostično orodje, "napačno konfiguriran". Internetni ponudnik ali naročnik?

Edit: http://telemach.si/a15931/Pomoc/Novosti ... ndows.html
http://telemach.si/a15985/Pomoc/Novosti ... ndows.html
Last edited by komar on 14 Dec 2016, 09:32, edited 3 times in total.

webmaher
Posts: 74
Joined: 31 Jan 2016, 23:37
Kabelski ponudnik: Telesmeh

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by webmaher » 12 Dec 2016, 21:47

kriv si ti ker si dopustil, da se v 4 dneh nič ni spremenilo :mrgreen:

User avatar
komar
Posts: 437
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, hitrosti do 25 Mbps/1 Mbps, UniFi do 0 Mbps/0 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by komar » 13 Dec 2016, 20:19

Ejga, a tebi mar uspe zamenjati internetnega ponudnika v štirih dneh?! :mrgreen: Spomnim se, da ko sem ga namreč zadnjič menjal (l. 2009), je tri ure znašala samo zamuda monterja!!!

webmaher
Posts: 74
Joined: 31 Jan 2016, 23:37
Kabelski ponudnik: Telesmeh

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by webmaher » 15 Dec 2016, 11:00

Ejga v podpisu piše da si še vedno pri Telesmehu tako, da ne vem zdaj v čem je dejanski probljem :mrgreen:

User avatar
komar
Posts: 437
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, hitrosti do 25 Mbps/1 Mbps, UniFi do 0 Mbps/0 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Telemach uvaja dinamične IP-je?

Post by komar » 03 Apr 2017, 11:25

Glede na to, da imam že vsaj 3 mesece spet en in isti IP naslov, to najbrž pomeni, da imam spet statičnega, ali pač ne? :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest