Telemachov odnos do strank
Moderators: komar, komar, komar
-
- Kabelski ponudnik: Telemach
- Paket: Razširjeni paket
- DVB-C Sprejemnik: Sony Bravia KDL-37W5500, Sony Bravia KDL-32EX500
Re: Telemachov odnos do strank
Zakaj VSI? Jaz HBO ne rabim. Če bi ga rabil, bi ga naročil. Za tisti en mesec zastonj mi dol visi.
Za zavajanje naročnikov. Sicer je pilot podrobno razložil.
-
Kaj ti ni jasno? Ne zaradi česa, ampak zakaj vsi?
Ker bi morali vklopiti vsem avtomatsko?
-
Koliko si star, da nič ne razumeš? Daj preberi si še enkrat moje poste in nadaljuj toliko časa, da boš razumel. Če nikakor ne moreš razumeti, ti ni pomoči. 

- pilot
- Paket: Gold trojka Extra (150/4 Mbps)
- DVB-C Sprejemnik: Philips, LG
Legendaris, kaj tebi ni jasno? cable ima povsem prav, paket bi morali dobiti glede na njihovo reklamo vsi. Če pa tebi dol visi za HBO, ga pa preprosto ne bi gledal, simple ane? 

-
Bom pisal bolj počasi, da boš lahko sledil.
Napisal sem:
), bova midva to ignorirala.
Torej, kdor se počuti oškodovanega, naj se pritoži, saj ima do tega pravico. Da bi pa od vseh povprek zahteval, da se pritožijo je pa smešno. Si dojel, kaj sem hotel povedati z "vsi" ali sem še zmeraj pisal prehitro?

Napisal sem:
Torej zakaj bi se morali VSi pritožiti, če nam je nekaterim vseeno za določen program. Naj se pritožijo tisti, ki jih to moti. Tebi je všeč HBO, torej se pritoži. Meni je všeč npr. ESPN America in ko bo tam kaj narobe, se bom pritožil jaz. Seveda pritožbe od npr. tebe, ki ti je za ta program vseeno ne bom zahteval. Nek čapac iz Rakove Jelše se bo verjetno pritožil zaradi Pink programov, če bo z njimi kaj narobe. Ker je nama za te programe vseeno oz. bi jaz še najrajši videl, da jih ukinejo (samo predvidevam, da me ne boš držal za besedo zaradi PinkaLegendaris wrote:Zakaj VSI? Jaz HBO ne rabim. Če bi ga rabil, bi ga naročil. Za tisti en mesec zastonj mi dol visi.

Torej, kdor se počuti oškodovanega, naj se pritoži, saj ima do tega pravico. Da bi pa od vseh povprek zahteval, da se pritožijo je pa smešno. Si dojel, kaj sem hotel povedati z "vsi" ali sem še zmeraj pisal prehitro?

-
- Kabelski ponudnik: TELEMACH + SATELITI
- Paket: Internet 3XL 3.0 + DTV Razširjeni paket
- DVB-C Sprejemnik: Trident DRX 3923K + DVB ViewerPro + TransEdit(Scanner) + Windows Server 2003 R2, Ligos MPEG2 Decoder
Temu se reče nategovanje naroda:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čas za vas!
06. 04. 2012 televizija
10-dnevno brezplačno obdobje
V terminu od 6.4. do 15.4. boste programe paketa POP NON STOP lahko spremljali brezplačno. Prihaja namreč 10-dnevno brezplačno preizkusno obdobje in tako vsem, ki paketa še nimate, omogoča ogled filmskih premier, priljubljenih serij, glasbenih uspešnic, sinhroniziranih risank in mnogih vsebin, ki so skrbno izbrane po meri slovenskih gledalcev.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potem pa ti kr predračun pošljejo.

Zgleda, da pop tv in telemach z rokico v rokici hodita na skrivne zmenkarije in nategujeta narod.
POPu zgleda ne gre preveč dobro z temi dodatnimi programi ker prav vsiljujejo da plačaš, še celo nujno je "odkljukano".

Res je smešno zakaj za HBO nismo dobili "predračuna".
Čas za vas!
06. 04. 2012 televizija
10-dnevno brezplačno obdobje
V terminu od 6.4. do 15.4. boste programe paketa POP NON STOP lahko spremljali brezplačno. Prihaja namreč 10-dnevno brezplačno preizkusno obdobje in tako vsem, ki paketa še nimate, omogoča ogled filmskih premier, priljubljenih serij, glasbenih uspešnic, sinhroniziranih risank in mnogih vsebin, ki so skrbno izbrane po meri slovenskih gledalcev.
Potem pa ti kr predračun pošljejo.

Zgleda, da pop tv in telemach z rokico v rokici hodita na skrivne zmenkarije in nategujeta narod.
POPu zgleda ne gre preveč dobro z temi dodatnimi programi ker prav vsiljujejo da plačaš, še celo nujno je "odkljukano".

Res je smešno zakaj za HBO nismo dobili "predračuna".
Mislim, da bi moral narod skupinsko tožiti pro plus za zavajanje in vsiljevanje. Bojkotirate Kanal A, Pop TV ter 24ur.com pa se raje odpravite v naravo za tisto uro ali dve. Boste imeli več koristi.
-
- Kabelski ponudnik: TELEMACH + SATELITI
- Paket: Internet 3XL 3.0 + DTV Razširjeni paket
- DVB-C Sprejemnik: Trident DRX 3923K + DVB ViewerPro + TransEdit(Scanner) + Windows Server 2003 R2, Ligos MPEG2 Decoder
Se strinjam.
POP TV oz. PRO Plus in vse njihove stvari morajo ven iz slovenije.

POP TV oz. PRO Plus in vse njihove stvari morajo ven iz slovenije.