D3 GO na Telemachu !

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1783
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by DognerDJ » 08 Oct 2014, 20:15

miki wrote:Kaj zdaj dela ta stvar na na vseh omrežjih? Ni bilo včasih samo takrat ko si bil na Telemachovem?
Nazadnje ko sem probal, je delalo kakih 10 % programov tudi na drugih omrežjih.

User avatar
miki
Posts: 172
Joined: 29 Aug 2009, 07:27
Location: Maribor (Košaki)

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by miki » 08 Oct 2014, 21:38

V službi smo na SiOLovi optiki pa se povezan preko wifija in mi je delalo vse kar sem probal.

AndrejS
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2009, 11:05
Kabelski ponudnik: UPC Telemach Maribor Tabor
Paket: DTV 3.0 M
DVB-C Sprejemnik: Handan DVR - 6000

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by AndrejS » 09 Dec 2014, 10:10

DownTaker wrote: A mogoče Telemachovci dobijo kaj informacij od vsega, kar se sporoči na Help desku? S tem mislim pritožbe, predloge, želje,...
Samo pohvale pridejo do njih - ostalo gre direk v smetnjak :)

User avatar
komar
Posts: 374
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, do 40 Mbps/1 Mbps, UniFi do 10 Mbps/1 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by komar » 10 Dec 2014, 23:20

Na voljo je nova, posodobljena verzija.

KAFE
Posts: 1
Joined: 17 Mar 2014, 21:39
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by KAFE » 11 Dec 2014, 21:23

Za android? Kje?

krepki222
Posts: 9
Joined: 04 Jan 2015, 13:49
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by krepki222 » 11 Jan 2015, 10:32

Ali lahko uporabljaš D3GO če imaš samo digitalno kabelsko na Telemachu.

Digitalcek
Posts: 158
Joined: 15 Nov 2011, 16:12
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold Extra Trojka - Optika (150/150 mbit/s)
DVB-C Sprejemnik: Sony

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by Digitalcek » 11 Jan 2015, 12:39

Žal ne. Rabiš nujno njihov internet

javrkab
Posts: 1
Joined: 31 Mar 2014, 07:12
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: najcenejši
DVB-C Sprejemnik: Cisco 4682DVB

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by javrkab » 16 Jan 2015, 06:23

Kot nov naročnik sem včeraj prvič registriral D3 Go in poskusil na prenosniku (WLan 8/1, Win XP, Firefox): ne dela, error 54 ali nekaj podobnega, tako za TV kot radio.
Poskusim še na namiznem (LAN 8/1, Win XP, Firefox): isto.
Moja napaka da si nisem prepisal številke errorjev, bom danes zvečer poskusil še enkrat, trenutno nisem na isti lokaciji, a me vseeno zanima, če je imel kdo podobne probleme in kako jih je rešil.
___

mitko25
Posts: 85
Joined: 07 Sep 2009, 14:41
Kabelski ponudnik: TELEMACH
Paket: GOLD Extra
DVB-C Sprejemnik: PHILIPS 42PFL 8404H
Location: Šoštanj

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by mitko25 » 18 Jan 2015, 09:06

Prav tako ni več podpore za brskalnik chrome, tako da ta aplikacijski cudo ne deluje vec na teh brskalnikih!

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1783
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by DognerDJ » 18 Jan 2015, 17:10

Jaz sem se s to aplikacijo nekaj časa še "zajebaval", pol pa sem obupal.
Edino, kaj mi je uspelo je namestit predelano verzijo na tablico.

Vsa čast njihovim progamerjem ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests