D3 GO na Telemachu !

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

nikolaj
Posts: 2
Joined: 07 Jan 2015, 15:10
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by nikolaj » 18 Jan 2015, 18:44

Dela normalno na Windows 7, Chrome, in na Androidu.

soldier
Posts: 21
Joined: 14 Mar 2010, 19:16
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold Trojka Premium
DVB-C Sprejemnik: vgrajen

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by soldier » 28 Jan 2015, 11:03

Pri meni napiše:Prišlo je do napake, koda=53 (Screen capture error).

Ve kdo mogoče kje je fora?

BuDi
Posts: 50
Joined: 30 Aug 2009, 16:00

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by BuDi » 03 Feb 2015, 23:25

Ja, ravnokar ugotovil kaj je fora... da je vklopljen zraven registriran screencapture program... kot je recimo VideoLan VLC
Ne sme se dopustit, da bi kdo (na izi) zajemal video iz d3go, a ne.

soldier
Posts: 21
Joined: 14 Mar 2010, 19:16
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold Trojka Premium
DVB-C Sprejemnik: vgrajen

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by soldier » 04 Feb 2015, 17:27

Res je, imam podoben program ampak definitivno ne zaradi zajemanja TV programov ampak "navadnih" zaslonskih slik.
HVALA!

User avatar
miki
Posts: 172
Joined: 29 Aug 2009, 07:27
Location: Maribor (Košaki)

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by miki » 05 Feb 2015, 22:27

Imam en problemček. Na tablici, ki je rootana sem imel prej sistem Cyanogenmod 4.2. sedaj sem ga posodobil na verzijo na osnovi 4.4. Na 4.2 sem uporabljal voodoo ota rootkeeper, da sem skril root in mi je D3Go delal. Sedaj ta ne podpira več verzij 4.3 ali 4.4. Sprobal sem še root cloak pa mi tudi ne dela. Napiše mi vedno da na rootanih napravah ta aplikacija ne dela. Je imel kdo enak problem in kako ga je rešil.

User avatar
miki
Posts: 172
Joined: 29 Aug 2009, 07:27
Location: Maribor (Košaki)

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by miki » 18 Mar 2015, 13:14

Če vam dela D3Go ne davajte posodovitve gor, ker meni po posodobitvi zazna napravo za rootano čeprav nikoli ni bila (tu gre za telefon ne za zgoraj omenjeno tablico).

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1784
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by DognerDJ » 18 Mar 2015, 17:47

Baje je od danes na voljo nova android aplikacija - dela baje tudi na Lolipop 5 sistemu.

User avatar
miki
Posts: 172
Joined: 29 Aug 2009, 07:27
Location: Maribor (Košaki)

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by miki » 18 Mar 2015, 22:23

DognerDJ wrote:Baje je od danes na voljo nova android aplikacija - dela baje tudi na Lolipop 5 sistemu.
Saj o tej posodobitvi govorim. Mogoče dela na Lolopopu meni pa na 4.3 original Mobitelovem romu ne dela. Javlja mi da je naprava rootana, čeprav nikoli ni bila.

User avatar
miki
Posts: 172
Joined: 29 Aug 2009, 07:27
Location: Maribor (Košaki)

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by miki » 11 Nov 2015, 08:57

Prišla nova posodobitev, ki dela edino kar sem opazil je da so vzeli porniče. edina kar je blo uporabno ;-)

Asotlar
Posts: 1
Joined: 03 May 2016, 23:34
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by Asotlar » 03 May 2016, 23:55

Jaz sem tudi imela problem z delovanjem d3go, namrec konstantno se mi je izpisovala koda 54 (Unable to create drawing surface for rendering). Sploh ni bil problem v vticniku ViewRight, vendar v sami nastavitvi graficne kartice. Prenosnik ni zaznal integrirane grafične, vendar je imel nastavljen standardni adapter za grafično (To se da pogledat v nadzorni plošči pod strojno opremo in upraviteljem naprav).
Ok, najprej sem si z neta prenesla Net.Framework in SilverLight potem sem pa poiskala katero grafično kartico imam v prenosniku in sem nato na spletu poiskala gonilnik zanjo (v mojem primeru je bila to AMD Radeon in sem morala naložit Catalyst program, da jo je zagnal). Sedaj pa vse dela. Isti problem s "surface renderingom" se dogaja tudi pri programu kot je Adobe After Efects in takrat je tut treba "poštimat" v zvezi z grafično kartico.
Ne morem trdit, da je tole edina rešitev problema, ampak dajte probat s tem postopkom in upam da vam bo d3go delal :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests