Trenutne napake in težave v omrežju

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

User avatar
komar
Posts: 376
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, s 1. 2. hitrosti do 40 Mbps/1 Mbps, UniFi do 1 Mbps/1 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by komar » 17 Jun 2016, 21:58

Pri meni po novem kot kaže zaklenjeno vse, kar mora biti, razen HBO 3.

Digitalcek
Posts: 158
Joined: 15 Nov 2011, 16:12
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold Extra Trojka - Optika (150/150 mbit/s)
DVB-C Sprejemnik: Sony

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by Digitalcek » 18 Jun 2016, 09:05

Enako je pri meni.

User avatar
komar
Posts: 376
Joined: 30 Aug 2010, 13:15
Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
Paket: Digitalni paket SILVER 2, s 1. 2. hitrosti do 40 Mbps/1 Mbps, UniFi do 1 Mbps/1 Mbps, začetni paket
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by komar » 15 Aug 2016, 12:41

Navkljub prvojulijski supermigraciji v paket Trojček SILVER 2 je trenutno stanje še vedno nespremenjeno (HBO 3 odklenjen, ostalo je v redu).

bfrenk
Posts: 16
Joined: 09 Sep 2009, 07:32
Kabelski ponudnik: Telemach Ljubljana
Paket: razširjeni
DVB-C Sprejemnik: Handan , Sony 40W5500

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by bfrenk » 25 Aug 2016, 08:42

SLO podnapisi Travel Channel na sredi ekrana :twisted: namesto spodaj.Ali je to normalno?
Telemach Ljubljana - Dravlje , razširjeni paket , Sony 40W5500

jani73
Posts: 26
Joined: 28 Apr 2010, 13:37
Kabelski ponudnik: Elektro Turnšek
Paket: Začetni in osnovni paket
DVB-C Sprejemnik: Sony Bravia
Location: Celje

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by jani73 » 25 Aug 2016, 10:11

Pozdravljeni.

Ali ima še kdo težave s spremljanjem HD programov SLO 1, Kanal A, POP TV, Planet TV ter programa RTL Hrvaška?

Omenjeni slovenski HD kanali občasno manj ali bolj kockajo, medtem ko je situacija s programom RTL Hrvaška bolj katastrofalna.

Recimo SLO 2 HD je čisto normalen, prav tako ostali programi iz osnovnega paketa.

Je to kriv Telamachov signal, kartica ali kaj drugega?

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by DognerDJ » 25 Aug 2016, 11:20

Po vsej verjetnosti je kriv signal ( oziroma kakšna zunanja naprava, ki moti to frekvenco ).

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by DognerDJ » 25 Aug 2016, 11:20

bfrenk wrote:SLO podnapisi Travel Channel na sredi ekrana :twisted: namesto spodaj.Ali je to normalno?
Tudi jaz to včeraj opazil :)
Novi stil ? ;)

jani73
Posts: 26
Joined: 28 Apr 2010, 13:37
Kabelski ponudnik: Elektro Turnšek
Paket: Začetni in osnovni paket
DVB-C Sprejemnik: Sony Bravia
Location: Celje

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by jani73 » 25 Aug 2016, 15:05

DognerDJ wrote:Po vsej verjetnosti je kriv signal ( oziroma kakšna zunanja naprava, ki moti to frekvenco ).
Hvala za odgovor. Je bil mojster s Telemacha pri nas in odkril napako. Kriv je bil kontakt v kablu, ki gre v TV.

User avatar
miki
Posts: 172
Joined: 29 Aug 2009, 07:27
Location: Maribor (Košaki)

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by miki » 26 Sep 2016, 07:36

Zadnji teden imam probleme na eni frekvenci in sicer 218Mh 256 na kateri je nemški RTL in še ostali programi. Signal mi niha kot zmešan in nonstop mi kocka ali pa sploh ni signala. Ima kdo še take probleme?

webmaher
Posts: 62
Joined: 31 Jan 2016, 23:37
Kabelski ponudnik: Telesmeh

Re: Trenutne napake in težave v omrežju

Post by webmaher » 26 Sep 2016, 13:49

Preveri kabel in vtikač... meni niso delale vse frekvence izpod 258MHz... zamenjal vtikač in voilaaaaaa :mrgreen:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests