Page 57 of 57

Re: HD programi

Posted: 02 Apr 2014, 15:04
by meho7
A se komu pri Ciscotu stekajo HD programi? npr. Kanal A hd slika zasteka zvok normalno deluje

Re: HD programi

Posted: 02 Apr 2014, 17:53
by MarkoKP
Helpdesk je tudi za nič! Žal so še vedno zakodirani vsi proplusovi hd kanali na Elti.....razlog ni Elta temveč Telemach ki jim nudi programsko shemo. Ker najbrž jim Elta ne želi plačevat nevem kakšnih vsot je Eltina shema okrnjena, tako ne vidimo Foxovih kanalov ne v sd ne v hd teniki, pa mtv hd, viasatove hd kanale, hbo in Cinemax v hd tehniki in še in še. J to je Elta zato bi bil vesel Telemacha v Izoli!

Re: HD programi

Posted: 02 Apr 2014, 19:23
by mitko25
Na kakšen digitalni paket si pa naročen pri Elti?

Re: HD programi

Posted: 02 Apr 2014, 21:01
by DognerDJ
http://www.elta.si/ksc4/33/privatni_kor ... aluka.html

Res imate okleščeno verzijo.

p.s. poglej, kaj piše na koncu linka ( ....digitalna_televizija_banjaluka.html ).
To je kodno ime vaše digitalne TV ? ;)

Re: HD programi

Posted: 02 Apr 2014, 21:04
by DognerDJ
Če smo že pri HD programih - prvi, ki vidi HD film na KINO naj javi ;)

Re: HD programi

Posted: 02 Apr 2014, 23:03
by pilot
Včeraj (torek), 7 let v Tibetu. ;)

Re: HD programi

Posted: 03 Apr 2014, 15:46
by DognerDJ
Evo, še reklama TM-ja ( ekskluzivno in še to samo na koaksu ! )
https://www.youtube.com/watch?v=9ud4-Fs ... GGD-kJmhJg

Re: HD programi

Posted: 04 Apr 2014, 09:35
by zmelkoow
LP!

Tudi v Logatcu, kjer prevzemamo Telmach-ovo shemo so programi kodirani, tistih na nižji frekvenci pa sploh ni...

Re: HD programi

Posted: 04 Apr 2014, 09:42
by DognerDJ
Verjetno isti problem, kot v Celju ( te nižje frekvence zasedene z analognimi TV programi ).