HD programi

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

User avatar
Izi
Posts: 179
Joined: 06 Nov 2009, 13:18
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Razširjeni paket
DVB-C Sprejemnik: TechniSat DIGIT HD4-CX
Location: Ljubljana

Re: HD programi

Post by Izi » 01 Apr 2014, 19:20

Dobro so to porihtali. Vseh 5 programov deluje, slika pa je odlična.
Opazil sem, da Kino in Brio še nimata EPG sporeda, na POP in A pa tudi spored že dela.

User avatar
krebs11
Posts: 13
Joined: 01 Feb 2010, 19:40
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold Extra 80/4 Mbps
DVB-C Sprejemnik: LG 42LE5300,Edision Piccollo DVB-C HD,Edision ARGUS mini-T HD DVB-T, Philips dvdr 3575h

Re: HD programi

Post by krebs11 » 01 Apr 2014, 23:34

Ali lahko kdo napiše frekvence HD programov, ker meni najde samo hd kino, brio, kanal a in pop tv, oto pa ne. Če vpišem frekvenco 250Mhz, napiše ni signala, ostale programe najde na 322,624 in 634.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: HD programi

Post by DognerDJ » 02 Apr 2014, 08:33

Si pogledal v viewtopic.php?f=12&t=101 ?

Če pa si Celjan ( Turnšek ) pa lahko trenutno pozabiš na OTO-ta, ker imate baje frekvence 242, 250, 258, 266, 274 in 282 MHz zasedene z analognimi programi ( oziroma z nečim drugim ).

sade
Posts: 152
Joined: 30 Dec 2009, 18:32

Re: HD programi

Post by sade » 02 Apr 2014, 09:30

DognerDJ wrote:Si pogledal v viewtopic.php?f=12&t=101 ?

Če pa si Celjan ( Turnšek ) pa lahko trenutno pozabiš na OTO-ta, ker imate baje frekvence 242, 250, 258, 266, 274 in 282 MHz zasedene z analognimi programi ( oziroma z nečim drugim ).
Drži, žal so frekvence navedene frekvence zasedene z analognimi programi


http://info.telemach.si/pdf/shema_analogna_celje.pdf

MarkoKP
Posts: 2
Joined: 25 Nov 2011, 16:04
Kabelski ponudnik: ELTA Izola

Re: HD programi

Post by MarkoKP » 02 Apr 2014, 10:02

Jas sem lociran v izoli in uporabnik ELTE ki pa prenaša celo shemo od telemacha......no skoraj celo saj imajo s strani telemacha marsikaj zaklenjeno. No, ravno sem bil vesel da bom lahko gledal programe proplusa v HD pa so jih proti večeru Elti zaklenili......ufa.....

Žal pa na moji lokaciji nimam možnosti izbire nobenega drugega ponudnika, elta je moja edina možnost. A je ne more telemach popapcat!...še lepše bi bilo če bi lahko tudi preko kabla prosto izbirali ponudnike - če bi blo to tehnično izvedljivo a žal ni.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: HD programi

Post by DognerDJ » 02 Apr 2014, 11:01

Se pravi, da pa si jih čez dan lahko gledal !?

Mogoče pa je prišlo samo do kakšnih težav ( iz večih delov Slovenije so isto poročali ).
Probaj še danes.

mitko25
Posts: 83
Joined: 07 Sep 2009, 14:41
Kabelski ponudnik: TELEMACH
Paket: GOLD Extra
DVB-C Sprejemnik: PHILIPS 42PFL 8404H
Location: Šoštanj

Re: HD programi

Post by mitko25 » 02 Apr 2014, 11:21

Mene pa zanima če bodo na Telemachu kdaj v prihodnosti ponudili časovni zamik tudi HD programih. Sedaj sem naročen na to storitev preko dveh HD vmesnikov in zadeva, recimo deluje''. Ni pa mogoče spremljati časovnega zamika na HD programih. Če se to uredi, takoj spremenim vrstni red programov in na prvih osmih mestih namestim SLO HD programe :) (SLO 1 in 2 HD, POP tv HD, Kanal A HD,PLANET TV HD, BRIO HD, KINO HD, OTO HD).
l.p. M.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: HD programi

Post by DognerDJ » 02 Apr 2014, 12:23

Slej kot prej sigurno, samo bog ve kdaj.

TV1
Posts: 100
Joined: 13 Sep 2011, 07:27
Kabelski ponudnik: Telemach digital trojček

Re: HD programi

Post by TV1 » 02 Apr 2014, 12:53

MarkoKP wrote:Jas sem lociran v izoli in uporabnik ELTE ki pa prenaša celo shemo od telemacha......no skoraj celo saj imajo s strani telemacha marsikaj zaklenjeno. No, ravno sem bil vesel da bom lahko gledal programe proplusa v HD pa so jih proti večeru Elti zaklenili......ufa.....

Žal pa na moji lokaciji nimam možnosti izbire nobenega drugega ponudnika, elta je moja edina možnost. A je ne more telemach popapcat!...še lepše bi bilo če bi lahko tudi preko kabla prosto izbirali ponudnike - če bi blo to tehnično izvedljivo a žal ni.
Zakaj pa ne pokličeš na ELTO in jih povprašaš zakaj so zaklenili programe?

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: HD programi

Post by DognerDJ » 02 Apr 2014, 14:16

Mogoče imajo enak Helpdesk tak kot mi ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests