Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kanalov

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.

Moderators: komar, komar, komar

Post Reply
bozick
Posts: 3
Joined: 13 Nov 2013, 22:39
Kabelski ponudnik: Telemach

Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kanalov

Post by bozick » 13 Nov 2013, 22:46

Zivjo,

pri nakupu novega TVja in menjavi sprekmnika za CI kartico imam tezave s kanali.
Poskusil sem ze z SLO, GER, FIN, SWE, klical na Telemach support in nobeden mi ne zna pomagati kako poiskati kanale.

Prosim za pomoc, kaj bi se lahko poskusil.

Hvala in LP.

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kan

Post by DognerDJ » 14 Nov 2013, 16:23

V meniju izbereš hitro iskanje ( kabelska TV, digitalna ) - pri nastavitvah izbereš frekvenco 434 MHz, QAM64 in 6875 bitno hitrost.

Najt ti more vse programe ( tudi brez modula in kartice v TV-ju - to dvoje se potem uporablja za dekriptiranje TV programov )

bozick
Posts: 3
Joined: 13 Nov 2013, 22:39
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kan

Post by bozick » 14 Nov 2013, 21:38

Zivjo,

1 vprasanje je reinstall channels, potem drzava, dvb-c, sele potem so settings, kjer ne vem kje naj vpisem QAM67 in ostalo, razen frekvence :/

Se kaksen nasvet?

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kan

Post by DognerDJ » 14 Nov 2013, 22:39

Žal ti težko kaj bolj pomagam - pri LG-ju in Samsung-u ni problema, za Philipsa pa sem že od mnogih slišal, da ima včasih kakšno nastavitev skrito.
Maš kje na izbiro manualno iskanje ?

bozick
Posts: 3
Joined: 13 Nov 2013, 22:39
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kan

Post by bozick » 15 Nov 2013, 09:50

Moja napaka, kabel ni bil prikljucen, samo CI kartica. Se opravicujem :)

User avatar
DognerDJ
Site Admin
Posts: 1789
Joined: 20 Aug 2009, 11:35
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor ( TV ) / T-2 ( Internet )
Paket: Digitalni trojček L + HBO
DVB-C Sprejemnik: Samsung UE-40ES5500 , LG 50PV350
Location: Maribor ( Tabor )

Re: Philips 50PFL5028K + Telemach CI ne najde digitalnih kan

Post by DognerDJ » 15 Nov 2013, 16:52

Pa sem mislo napisat če maš sploh kabel prikloplen ! :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests