D3 GO na Telemachu !

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a Robierto » 02 mar 2013, 17:52

Najboljši app za android glede tega ima definitivno Planet TV. Resnično huda slika na mobitelu..
Robierto
 
Prispevkov: 11
Pridružen: 08 avg 2012, 18:13
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a kupid » 25 mar 2013, 20:07

Na mail dobil pošto, da je na voljo nova različica D3GO-naj še zrihtajo vtičnik ViewRight,
da bom sploh prišel v D3GO brez da se mi resetira IE oz Mozzila!!
kupid
 
Prispevkov: 45
Pridružen: 02 dec 2009, 12:58
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor-Pobrežje
Paket: Digitalni trojček MIX XL
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR in Conax modul v LCD Philiphs 37PFL5604H

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a fckme » 25 mar 2013, 23:01

mah meni tudi po posodobitvi še vedno ne dela...program se mi razsuje. uporabljam windows 8.
že brezveze vse skupaj, ker se zraven spravljajo ko lačen človek k sranju. :roll:
fckme
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 01 okt 2010, 18:44
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a TV1 » 26 mar 2013, 10:32

Šalabajzerji. Tudi meni se sesuva vtičnik po nadgradnji ...
TV1
 
Prispevkov: 80
Pridružen: 13 sep 2011, 07:27
Kabelski ponudnik: Telemach digital trojček

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a BaDMaN » 26 mar 2013, 15:42

Meni dela vse ok... :roll:
BaDMaN
 
Prispevkov: 14
Pridružen: 07 mar 2010, 15:46
Kraj: Maribor
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: MIX XL
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR + 2xCisco Z3375 + Arris Modem

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a fckme » 26 mar 2013, 21:51

windows 8? firefox, chrome? še to... ti dela pro7, espnamerica ali rtl?
fckme
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 01 okt 2010, 18:44
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a BaDMaN » 28 mar 2013, 17:27

windows 7, chrom
par progrmov pa res nedela... smesno...
BaDMaN
 
Prispevkov: 14
Pridružen: 07 mar 2010, 15:46
Kraj: Maribor
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: MIX XL
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR + 2xCisco Z3375 + Arris Modem

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a twosocks » 02 apr 2013, 20:45

Jaz imam na ipadu in na računalniku in šteka. DA se ne usuje na Chromu, moram disejblat antivirus Avast za zagon. Pol naj bi delal... dela, a se zelo usuva. Ne vem kako si upajo tako zanič produkt tržit.
twosocks
 
Prispevkov: 18
Pridružen: 13 sep 2009, 21:00
Kabelski ponudnik: Telesmeh
Paket: Trojček
DVB-C Sprejemnik: Sony w5700

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a BaDMaN » 06 apr 2013, 11:06

Za iOS je baje novi program vuni za androit in ostalo pa baje se pride:)
BaDMaN
 
Prispevkov: 14
Pridružen: 07 mar 2010, 15:46
Kraj: Maribor
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: MIX XL
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR + 2xCisco Z3375 + Arris Modem

Re: D3 GO na Telemachu !

OdgovorNapisal/-a Andy » 09 apr 2013, 16:08

Pozdravljeni!

Po dolgem casu vzel malo casa in sprobal D3 GO.V par mitutah ins. program zadeva zacela delovati.Vendar slika slaba in premalo TV programov.Kje je HD in radijski programi, ki jih imajo opisane na zacetni strani.

Ce mi bojo zaceli to funkcijo zaracunavati bom seveda takoj odjavil......

L.P.
Andy
 
Prispevkov: 232
Pridružen: 24 avg 2009, 16:28
Kraj: Maribor - Slovenia
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: MIX L
DVB-C Sprejemnik: TechniSat HD K2

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Digitalna TV

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost