D3 GO na Telemachu !

Vse o digitalni televiziji v kabelskih sistemih.
Robierto
Posts: 11
Joined: 08 Aug 2012, 18:13
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by Robierto » 02 Mar 2013, 17:52

Najboljši app za android glede tega ima definitivno Planet TV. Resnično huda slika na mobitelu..

kupid
Posts: 39
Joined: 02 Dec 2009, 12:58
Kabelski ponudnik: Telemach Maribor-Pobrežje
Paket: Digitalni trojček MIX XL
DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR in Conax modul v LCD Philiphs 37PFL5604H

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by kupid » 25 Mar 2013, 20:07

Na mail dobil pošto, da je na voljo nova različica D3GO-naj še zrihtajo vtičnik ViewRight,
da bom sploh prišel v D3GO brez da se mi resetira IE oz Mozzila!!

fckme
Posts: 5
Joined: 01 Oct 2010, 18:44
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by fckme » 25 Mar 2013, 23:01

mah meni tudi po posodobitvi še vedno ne dela...program se mi razsuje. uporabljam windows 8.
že brezveze vse skupaj, ker se zraven spravljajo ko lačen človek k sranju. :roll:

TV1
Posts: 103
Joined: 13 Sep 2011, 07:27
Kabelski ponudnik: Telemach digital trojček

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by TV1 » 26 Mar 2013, 10:32

Šalabajzerji. Tudi meni se sesuva vtičnik po nadgradnji ...

BaDMaN
Posts: 11
Joined: 07 Mar 2010, 15:46
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold trojka Extra
Location: Maribor

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by BaDMaN » 26 Mar 2013, 15:42

Meni dela vse ok... :roll:

fckme
Posts: 5
Joined: 01 Oct 2010, 18:44
Kabelski ponudnik: Telemach

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by fckme » 26 Mar 2013, 21:51

windows 8? firefox, chrome? še to... ti dela pro7, espnamerica ali rtl?

BaDMaN
Posts: 11
Joined: 07 Mar 2010, 15:46
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold trojka Extra
Location: Maribor

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by BaDMaN » 28 Mar 2013, 17:27

windows 7, chrom
par progrmov pa res nedela... smesno...

twosocks
Posts: 15
Joined: 13 Sep 2009, 21:00
Kabelski ponudnik: Telesmeh
Paket: Trojček
DVB-C Sprejemnik: Sony w5700

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by twosocks » 02 Apr 2013, 20:45

Jaz imam na ipadu in na računalniku in šteka. DA se ne usuje na Chromu, moram disejblat antivirus Avast za zagon. Pol naj bi delal... dela, a se zelo usuva. Ne vem kako si upajo tako zanič produkt tržit.

BaDMaN
Posts: 11
Joined: 07 Mar 2010, 15:46
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: Gold trojka Extra
Location: Maribor

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by BaDMaN » 06 Apr 2013, 11:06

Za iOS je baje novi program vuni za androit in ostalo pa baje se pride:)

Andy
Posts: 246
Joined: 24 Aug 2009, 16:28
Kabelski ponudnik: Telemach
Paket: MIX L
DVB-C Sprejemnik: TechniSat HD K2
Location: Maribor - Slovenia
Contact:

Re: D3 GO na Telemachu !

Post by Andy » 09 Apr 2013, 16:08

Pozdravljeni!

Po dolgem casu vzel malo casa in sprobal D3 GO.V par mitutah ins. program zadeva zacela delovati.Vendar slika slaba in premalo TV programov.Kje je HD in radijski programi, ki jih imajo opisane na zacetni strani.

Ce mi bojo zaceli to funkcijo zaracunavati bom seveda takoj odjavil......

L.P.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest